eSafety Label (Daha Güvenli Bir Okul için)

Okulumuz, Avrupa Okul Ağı'nın (Europen Schoolnet) geniş kapsamlı projelerinden biri olan "eSafety Label" (Güvenli İnternet Etiketi) almaya hak kazanmıştır.

Öğretim ve öğrenim deneyiminin bir parçası olarak çevirimiçi teknolojiye güvenli erişim için güvenli ve zenginleştirici bir ortam sağlamayı amaçlayan, okullar için Avrupa çapında bir akreditasyon ve destek hizmeti olan eSafety Label, değerlendirme puanına göre Demir/Etiket Yok, Bronz Etiket, Gümüş Etiket, Altın etiket olarak kategorilendirilmiştir.

18 ay süreyle Bronz Etiket alan okulumuz, eylem planını hayata geçirerek e-güvenlik ile ilgili politika üreterek uygulayacaktır. Bu sayede okulumuz çevirimiçi güvenliği değerlendirme, iyileştirme ve güçlendirme konusundaki uygulamalarda ulusal ve uluslararası standartları gözden geçirebilecektir.

Yayın: 24.12.2020 - Güncelleme: 23.02.2021 11:44 - Görüntülenme: 377